Ayda Jebat Nekad Kurus Demi Filem Terbaru

Share This:

Mungkin ramai yang menyedari perubahan ketara yang terjadi kepada Ayda Jebat apabila dirinya kelihatan semakin kurus. Malah di laman sosial juga peminat sering tertanya-tanya mengapa perubahan yang begitu drastik ini terjadi.

Tidak mahu berselindung, pelakon wanita ini menjelaskan bahawa kini jadual kerjayanya terlalu padat. Apa yang lebih menarik lagi, Ayda Jebat juga sememangnya mahu memberikan lakonan yang terbaik dalam filem Pinjam Hatiku.

“Sekarang ini Ayda memang sedang memberi sepenuh perhatian kepada penggambaran filem. Bukan apa, jika boleh saya mahu berikan yang terbaik dalam setiap perkara yang dilakukan”

“Namun saya tahu, ada peminat di luar sana yang tidak henti henti mengambil berat tentang saya termasuklah mengenai kesihatan saya. Ramai juga yang bimbang apabila badan saya yang berisi sebelum ini semakin susut,” katanya.

Tidak mahu berselindung dengan peminat dan pengikutnya di laman sosial, Ayda Jebat mengambil keputusan untuk sama sama berkongsi tentang kejayaannya menurunkan berat badan. Menurut Ayda, dia mengamalkan penggunaan produk Aura White iaitu Juicy Fibre.

“Jujur saya cakap, minum Juicy Fibre ini memang membantu sangat. Kita akan rasa kenyang selain bantu kawal selera makan. Malah ia juga turut menyingkirkan toksin dari tubuh badan”

“Sebagai buktinya, saya sendiri telah mengamalkan Juicy Fibre dan ia terbukti dalam mengatasi masalah perut buncit dan membentuk tubuh yang lebih ramping dan langsing. Jangan risau, produk ini juga membantu mengawal kolestrol dalam darah,” katanya lagi.

Nampaknya selain duta kepada produk berkenaan, Ayda Jebat betul betul mengambil langkah untuk mencuba sendiri sehingga menunjukkan hasil yang positif, perubahan secara realiti dari seorang yang bertubuh gempal sehingga kini memiliki tubuh langsing.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*