Bekas Bintang Filem Lucah Dapat Bayaran Tinggi Di Bollywood

Share This:

Bekas bintang filem lucah, Sunny Leone yang pernah mengegarkan industri hiburan kini sudah mula bertapak dalam dunia Bollywood.

Pada awal kemunculannya dia tidak dapat diterima masyarakat kerana dianggap sebagai seorang artis yang memalukan di Bollywood kerana menjual tubuh.

Bukan sahaja pihak dalam industri Bollywood yang sebelum ini kurang senang dengan kehadirannya, malah masyarakat juga terutama golongan agama telah menegurnya. Dia dianggap mengajar sesuatu yang tidak baik dan tidak sesuai dalam norma masyarakat.

Jika sebelum ini tiada siap ambil peduli, dengan adanya Sunny Leone segalanya berubah kerana dia dianggap sebagai ancaman dalam budaya dan masyarakat.

Namun di sebalik semua itu, Sunny percaya dengan bakat yang dimilikinya dan tidak ambil pusing dengan pelbagai tohmahan dan komen negatif terhadap dirinya.

Kini dia dikhabarkan sebagai pelakon yang mendapat bayaran tinggi di Bollywood dengan membintangi filem dan menjadi salah satu peserta dalam rancangan MTV, Splitsvilla.

Menurut laporan dari liputan6.com, Sunny juga mendapat layanan mewah ketika menjadi bintang undangan untuk menyanyi dalam sebuah filem. Dia dikhabarkan menginap di hotel bertaraf 5 bintang bersama beberapa staf peribadinya.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*