Lelaki Inggeris Gila Seks Rogol Bayi Dan Kanak-kanak Ketika Di Malaysia

Share This:

SEORANG lelaki Inggeris gila seks telah mengaku melakukan serangan seks ke atas kanak-kanak semuda enam bulan yang terdiri daripada beberapa keluarga miskin ketika di Malaysia.

Richard Huckle , 30, mengambil gambar dan video yang dirakam sendiri, menyalahgunakan kanak-kanak dan memuat naik ke laman web gelap – internet yang sukar untuk diakses sering digunakan untuk aktiviti haram.

Penyiasat mendapati lebih 20,000 imej tidak senonoh pada komputer, manakala Huckle juga menyimpan lejer serangannya dan menulis manual yang dipanggil “Paedophiles And Poverty: Child Lover Guide”.

Maklumat grafik puluhan kesalahan seksual Huckle muncul buat kali pertama sebagai pendengaran untuk hakim menjatuhkan hukuman telah bermula semalam di London.

Huckle, menghadapi sejumlah 91 tuduhan termasuk 23 kanak-kanak di Kuala Lumpur, di mana beliau menjadi guru Bahasa Inggeris.

Mangsanya berusia antara enam bulan dan 12 tahun dan kesalahan dilakukan antara tahun 2006 dan 2014.

Pendakwa Brian O’Neill berkata penyalahgunaan termasuk mengambil gambar kanak-kanak dan meletakkan mereka dalam talian.

“Mereka menjadi imej penderaan kanak-kanak untuk dikongsi dengan pedophiles lain dan oleh itu menjadi subjek penyebaran yang tidak terkawal di seluruh dunia,” kata O’Neill.

Huckle ditahan di lapangan terbang London Gatwick pada bulan Disember 2014 kerana beliau pulang ke Britain dari Malaysia untuk Krismas.

Beliau pada mulanya menafikan semua 91 tuduhan, tetapi kemudian mengakui 71 daripada mereka semasa perbicaraan selanjutnya. Caj termasuk 14 tuduhan rogol dan 31 serangan seksual.

Hakim Peter Rook berkata, beliau sedang mempertimbangkan hukuman penjara seumur hidup dalam kes itu, yang katanya adalah salah satu “graviti yang luar biasa”.

Huckle, Ashford di tenggara England, telah dibicarakan di Mahkamah Jenayah Central London, juga dikenali sebagai Old Bailey, untuk pendengaran hukuman dijangka dijatuhkan pada Jumaat.

  • PRU14.tv

perogol 2

perogol 3

perogol 4

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*