Muzium ‘Tahi’ Dibuka Di Britain! Ketahian Apakah Ini ?

Setiap hidupan tak kira lah manusia mahupun binatang, pastinya akan melakukan pembuangan bahan kumbahan seperti kencing yang dalam bentuk cecair atau tahi yang dalam bentuk pepejal.

taik2

Sedia maklum, tahi dan kencing berbau busuk yang boleh dikatakan amat tidak senang hati untuk mnghidunya apa tak lagi mendekatinya.

Namun demikian, pengunjung kini boleh mengetahui dengan lebih dekat bau tahi binatang yang selama ini mungkin menjadi tanda tanya bagi anda sendiri.

taik

Jika berkesempatan melancong ke Britain, jangan lupa untuk singgah di Muzium Tahi Britain yang kini telah dibuka untuk kunjungan orang ramai di Surrey.

Dalam muzium unik itu menempatkan bahan kumbahan daripada binatang terpilih dan manusia, yang mana pelbagai info mengenainya akan dipaparkan untuk tarikan pelancong.

taik3

Malah, pengunjung juga diberi peluang untuk menghidu ‘taik’ binatang dengan lebih dekat bagi mendapatkan ‘aroma’ sebenar yang dibuang.

Maka dengan adanya muzium ini , individu yang pemalas ‘flush’ jamban bolehlah singgah untuk mengamati seni ‘taik’ ini  dan anda tidak perlu lagi meninggalkan ‘karya’ anda tanpa di ‘flush’.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *