“Allah Curi Tulang ke Sadis ke Tak Wujud Sebenarnya” – Alvin Tan

Share This:

Alvin Tan hina tragedi kren jatuh di Mekah pula. Kemalangan kren yang tumbang di kota suci Mekah lewat petang semalam yang mengorbankan seramai 107 jemaah haji dari seluruh dunia telah dihina dan dicaci oleh Alvin melalui laman sosial facebooknya.

Tindakan Alvin mempersoalkan kewujudan Allah kerana tidak menyelamatkan umatnya yang mahu mengerjakan ibadah haji mengundang kemarahan umat Islam.

“107 umat Islam telah maut kerana kren pembinaan runtuh dan menimpa umat2 Islam yang sedang menunaikan haji di Mekkah. Kenapa Allah SWT yg Maha Besar dan Maha Berkuasa dan Maha Penyayang x mencegah kejadian tersebut? Curi tulang ke sadis ke x wujud sebenarnya?” ‪#‎FikirFikirkanlah‬ ‪#‎AllahBacul‬

Beliau dilihat tidak akan melepaskan sebarang peluang untuk mempermainkan isu sensitif yang melibatkan agama Islam ini seperti ianya merupakan tugas utama atau dengan kata lain beliau dibayar untuk berbuat demikian. Siapa agaknya yang sanggup membayar Alvin Tan untuk menghina dan mencaci umat Islam dan orang Melayu?

Kami memang berharap Alvin akan bertemu buku dengan ruas dalam isu menghina dan mencaci orang Melayu dan umat Islam ini.

  • – PRU14.tv

alvin 1

alvin 2

alvin 3

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*