Lana Nordin Terima Tajaan Kahwin RM2juta

Bukan calang calang, majlis perkahwinan pelakon Lana Nodin yang bakal berlangsung pada 15 Mei ini dikhabarkan bernilai RM2 juta dan hampir keseluruhan kos ditanggung oleh penaja. Dalam sidang media semalam, Lana Nodin meluahkan rasa terkejut dengan rezeki yang diterimanya itu.

“Walaupun perancangan dibuat dalam keadaan tergesa-gesa dalam tempoh hanya sebulan, saya bersyukur dan lega apabila banyak pihak menawarkan penajaan,” ujar Lana Nodin.

Dalam masa yang sama, Lana Nodin turut mengumumkan yang lokasi lokasi majlis perkahwinannya ditukar dari Hotel Istana ke Hotel Palace of the Golden Horses di Seri Kembangan selepas lokadi awal sudah ditempah pihak lain pada tarikh tersebut.

Majlis pernikahan Lana Nodin dan David McKienzie akan berlangsung pada 9.30 pagi disusuli dengan majlis persandingan pada 8 malam, hari yang sama. Sehari sebelum itu, Lana Nodin turut mengadakan majlis malam berinai bertemakan Puteri Gunung Ledang.

Selepas perkahwinan mereka selesai, pasangan ini akan terbang ke Manila, Filipina untuk kem bola tampar yang disertai suaminya sebelum pulang ke Amerika Syarikat untuk berbulan madu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *