Drama Baru Azwan Ali Dengan Azmin Ali

Share This:

Pagi ini kita dikejutkan dengan twitter terbaru Azwan Ali yang mengambarkan diri beliau sebagai penyokong Barisan Nasional Sebelum ini semua rakyat Malaysia tahu bahawa Azwan Ali merupakan penyokong kuat Azmin semasa beliau ‘diserang’ oleh Umi Hafilda. Drama “pergaduhan” antara Umi Hafilda dan Azwan Ali dalam mempertahankan Azmin berlarutan agak lama sehingga ianya melibatkan perundangan dan sebagainya. Walaubagaimanapun ianya telah selesai dan mereka dikatakan telah berdamai.

Semalam Azmin Ali baru dilantik sebagai Menteri Besar Selangor,  Oleh itu Azwan Ali turut menerima tempias yang agak kuat apabila media sosial telah menyebarkan “troll” Azwan Ali. Tekanan dari pihak media sosial ini sememang agak “melampau”. Mungkinkah atas faktor ni juga yang telah membuatkan Azwan Ali  “rela dalam paksa” mengeluarkan “tweet” yang  kononnya beliau menyokong Barisan Nasional.

Selain daripada itu  kita turut  tertanya-tanya adakah “tweet” Azwan Ali ini merupakan drama yang dirancang oleh beliau bersama abangnya Azmin memandangkan ianya menjadi isu yang agak hangat dan “mengganggu”  proses Azmin dalam memulakan tugas beliau sebagai Menteri Besar yang baru.

Walauapa pun sama-samalah kita tunggu komen dari mama diva.  Apa yang pasti isu ini akan terus “mempopularkan” Azwan Ali sekali lagi dalam arena politik dan hiburan tanahair.

Comments

comments

Related Post

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*